Fény Utcai Piac

Hírek - Archívum

Véget ért a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett téli jótékonysági akciónk!

2019.12.16.

Nagyon büszkék vagyunk, mert rekordszámú, 349 db 200 literes zsáknyi felajánlás érkezett, amit ezúton szeretnénk megköszönni Nektek!

További részletek

Arcfestő, csillámtetováló és lufihajtogató bohóc várja az érdeklődőket a Fény Utcai Piacon!

2019.08.17.

Érdemes ma 1-ig kilátogatni a piacra, arcfestő, csillámtetováló és lufihajtogató bohóc várja az érdeklődőket! Várunk szeretettel!

További részletek

ÁSZ 2018-2019 vizsgálat sikerrel zárult

2019.06.12.

A Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ társasház megbízott üzemeltetőjénél, a Fény Utcai Piac Kft-nél az ÁSZ 2018-2019-ben átfogó vizsgálatot tartott. A vizsgálat eredményét (mely az alábbi linken megtekinthető) az ÁSZ május 24-én tette közzé a saját honlapján, melyben megállapította, hogy a Fény Utcai Piac Kft. gazdálkodása hibátlan, kiváló.

További részletek

Tegnap véget ért a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett húsvéti jótékonysági akciónk!

2019.04.16.

Több mint 100 db 200 literes zsáknyi felajánlás érkezett, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk Nektek!

További részletek

SEGÍTSÜNK EGYÜTT A NÉLKÜLÖZŐ GYEREKEKNEK!

2019.03.14.

A Fény Utcai Piac húsvéti jótékonysági felhívást hirdet! A Gyermekétkeztetési Alapítvány rászoruló családoknak juttatja majd el a beérkező adományokat!

Időpont: 2019. március 14-től április 15-ig

További részletek

Az "Én Piacom" című fotópályázat nyertesei

2018.11.07.

Ünnepélyes pillanatok: a zsűri szerint legjobbnak ítélt fotók alkotói tegnap átvehették értékes nyereményeiket. Az "Én Piacom" című fotópályázat beérkezett pályaműveiből válogatott fotókiállításunk még november 10-ig látogatható, ahol a nyertes képeken kívül még számos fotó megtekinthető

További részletek

Húszéves a Fény Utcai Piac

2018.10.15.

Az ünnepi, 20 éves sajtótájékoztatónkon Dr. Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere is részt vett, valamint számos média képviseltette magát.

További részletek

Születésnapi Programsorozat,
Szeptember 7-én

2018.08.30.

20 évesek lettünk, ünnepelj velünk Te is! A Fény Utcai Piac számos izgalmas programmal várja látogatóit ősszel és télen egyaránt. Hogy mivel készülünk nektek?

• Karikatúra készítés
• Óriásbuborék show
• Origamizás
• Lufihajtogatás
• Arcfestés
• Retro kiállítás
• Töklámpás készítés
• Fotózás szuperhősökkel
• Bűvészshow
...és egyéb izgalmas programokkal felnőtteknek és gyerekeknek... További részletekért kövesd a Facebook oldalunkat, hamarosan újabb részleteket árulunk el. Ne maradj le Te sem!

További részletek

Hogy miért érdemes hozzánk járni?

Milyen különlegességekre bukkanhatunk vásárlás közben? A színek és illatok kavalkádjában Sass Dani, gasztroblogger kalauzolja a nézőket

További részletek

Jótékonysági akció eredménye.

2018.03.24.

Véget ért a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett húsvéti jótékonysági akciónk! Összesen 100 db 200 literes zsáknyi felajánlás érkezett, amit ezúton szeretnénk megköszönni Nektek! Az Alapítvány már átvette a felajánlásokat, és el is kezdték szétosztani az összegyűjtött ruhát, élelmiszert, játékot és mindazt, amit Ti adtatok..

További részletek

A FÉNY UTCAI PIAC ISMÉT JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁST HIRDET!

2018.02.26.

A karácsonyi kezdeményezés során rengeteg felajánlás érkezett. Most szeretnénk megismételni az akciót, hogy a közelgő Húsvétra ismét tartós élelmiszereket, játékokat, ruhákat tudjunk eljuttatni a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, akik rászoruló családok között osztják szét az adományokat. Az akció ideje: 2018. február 26 - március 26. A felajánlásokat a piac területén elhelyezett dobozokba várjuk. KÖSZÖNJÜK, HA TE IS TESZEL VALAMIT A DOBOZBA!

További részletek

JÁTÉK! ...és ismét játszunk! :)

2017.12.11.

Oldalunk azon rajongói között, akik a helyes választ leírják kommentben december 20-ig, ismét 3000 Ft-ot sorsolunk ki, ami a Piacon vásárolható le. .

További részletek

Segítsetek Ti is!

2017.11.14.

A Fény Utcai Piac jótékonysági felhívást hirdet! November 15 és december 15 között a Piac területén dobozokat helyezünk ki, amelyekbe adományként felajánlott tartós élelmiszereket, játékokat, ruhákat várunk, hogy szebbé varázsolhassuk az ünnepüket! Mi a szállítás előtti napokban friss gyümölcsöt és zöldségeket küldünk majd.

További részletek

Receptverseny!:)

2017.09.25.

Szeretsz főzni? Vagy csak mások receptjeit nézegetni? Akkor Tied a pálya! A FÉNY UTCAI PIAC RECEPTVERSENYT INDÍT! Főzz, és nyerj 30.000 Ft-os vásárlást a piacon, vagy szavazz, és nyerj 10.000 Ft értékű piaci vásárlást.

További részletek

JÁTÉK! ...és ismét játszunk! :)

2017.08.18.

Facebook oldalunk azon rajongói között, akik a helyes választ leírják kommentben augusztus 27-ig, ismét 3000 Ft-ot sorsolunk ki, ami a Piacon vásárolható le.

További részletek

A Fény Utcai Piac lett a legnépszerűbb magyarországi piac!

2017.08.08.

Köszönjük szépen minden követőnknek, vásárlónknak, Igyekszünk megfelelni a jövőben is az immáron még magasabbra tett mércének :)!

További részletek

Nyertesünk bevetésen!

2017.06.13.

Legutóbbi játékunk zárásaként Mirjam Tóth sikeresen elköltötte a 3 000 Ft értékű nyereményét. Mirjam a gondosan válogatott zöldségekből egy ínycsiklandó levest készített, amiről képet is küldött nekünk! Még egyszer gratulálunk neki, és köszönjük mindenkinek, akik velünk játszottak. Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!

További részletek

Nyereményjáték

2017.05.22.

JÁTÉK! ..és ismét játszunk :) Oldalunk azon rajongói között, akik a helyes választ leírják kommentben május 31-ig, ismét 3000 Ft-ot sorsolunk ki, ami a Piacon vásárolható le. Kérdés: Mi a Fény Utcai Piac szlogenje? Játssz, nyerj, oszd meg! :)

További részletek

Fűszer és Lélek a Fény Utcai Piacon

2017.05.09.

Bodrogi Eszter, a Fűszereslelek bloggere nálunk járt, hogy megvegyen mindent egy finom ebédhez...és a Piac elvarázsolta :) Hogy mit vásárolt, milyen kincsekre bukkant, azt nézzétek meg az alábbi kisfilmből...és szeretettel várunk Titeket is!

További részletek

Fény Utcai Piac nőnapi kisfilm

2017.03.17.

Mi így köszöntöttük Nőnapon a Hölgyeket

További részletek

Nyertesünk akcióban!

A 2016-os nagy Útlevél játékunk méltó befejezéseként az év végén Poljovka Tamara sikeresen elköltötte a 100.000 Ft-os főnyereményét, Télapónk pedig a megjelölt napokon meglepte vásárlóinkat.

Még egyszer mindenkinek köszönjük, hogy 2016-ban a Piacon vásárolt, és velünk játszott!

Keressen minket a Facebookon is!

A Fény Utcai Piac már elérhető a facebookon is.
Legújabb akcióinkat, az üzletek bemutatkozását és egyéb érdekességeket is talál facebook oldalunkon.